luni, 11 august 2014

Photos - My Beautiful Romania - Transalpina


My Beautiful Romania
Transalpina

 De ce este inegalabila Romania pentru mine?
 De ce imi place sa calatoresc prin tara mea?

 Pentru ca Romania sunt eu. Si contopindu-ma cu tara mea pot sa-mi umplu ochii, urechile, rasuflarea, inima si mintea de ea, de peisajele ei atat de variate si de frumoase, de miraculoasa ei energie pozitiva pentru a putea merge mai departe prin viata cu bune si cu rele. Si nu ma satur niciodata sa fiu calator in tara mea pentru ca toate pesajele ei sunt pe primul loc in preferinta mea. Nu as putea alege unul anume, pentru ca imi tot vin in minte alte si alte peisaje… si nu se pot compara unele cu altele.

 Iar frumusetea si “nebunia” calatoriilor prin Romania consta si in faptul ca dimineata ne suim in masina si pornim la drum fara sa stabilim dinainte unde sa megem.

 Ca un exemplu, in unul din anii trecuti, intr-o dimineata am plecat spre Giurgiu, pentru a fi de fata la serbarea de Ziua Marinei  din 15 august, de Sfanta Maria, apoi am cumparat peste proaspat din piata orasului si, fara sa planuim nimic, am ajuns sa-l punem la gratar dupa-amiaza tarziu, nu acasa ci tocmai la gazda unde am poposit in ... Busteni. Cand a fost gata pestele pe gratar s-au aprins si luminile de la crucea de pe varful muntelui Caraiman!

 Astazi vreau sa va prezint o astfel de “nebunie” de calatorie ce am  facut-o pe Transalpina pornind din Bucuresti - Ramnicu Valcea – Horezu - Novaci – Baia de Fier – Ranca si ajungand apoi tocmai la Sibiu unde ne-am oprit si am reusit sa ne tragem, in sfarsit, rasuflarea.
 Iata mai jos cateva fotografii facute pe acest traseu.
 
 
 
 
 
 
 
 
Aceasta postare este facuta pentru concursul:
http://blogalinitiative.ro/campanii/de-ce-este-romania-inegalabila-pentru-tine
organizat de blogul: 
blogalinitiative.ro 
proiectul fiind initiat de Apa Bucovina și Eco-Rom Ambalaje.
-
 Am incercat, in felul meu, sa promovez locurile frumoase pe care le-am vizitat din tara mea.
 Puteti sa faceti si dvs. acelasi lucru chiar daca nu aveti un blog, deoarece puteti incarca cele mai frumoase fotografii cu locurile pe care le-ati vizitat aici:
-
Pentru mai multe fotografii facute “hai-hui” prin Romania
accesati eticheta blogului meu:

2 comentarii: