miercuri, 30 martie 2011

Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award

 Cine a inventat acest joc-premiu a avut o idee deosebita deoarece in felul acesta ne cunoastem unii de altii in aceasta infinita lume virtuala.

Am primit acest tag de la:
Anca care m-a anuntat pe blogul meu despre premiu  si careia vreau sa ii multumesc pentru ca s-a oprit o clipa si a privit lumea mea. Ei ii apartine blogul: Quilling by Anca Milchis precum si frumoasele felicitari din imaginea urmatoare:
si
Elena care m-a recomandat pe blogul ei: Atelierul Elenei.
 Despre mine pot sa va spun ca imi place viata mea asa cum e ea acum cu bune si cu rele, cu primavara si vara pline de lumina si soare, cu handmade-ul pe care reusesc eu sa-l fac si cel de care ma bucur atunci cand privesc blogurile voastre, cu fotografiile care surpind clipe de viata, cu astronomia si calculatorul si cu tot ce pot descoperi ele despre lumea reala sau virtuala in care traim.


Vreau sa va prezint urmatoarele bloguri pe care poate le stiti sau nu le stiti:

http://www.scrapper-in-romania.blogspot.com/ – intamplarea a fost sa fie primul blog pe care l-am vazut si de la care am invatat

Versatile Blogger Award
The rules for this award are:
1. Thank the person who gave you the awardand link back to them in your post.
2. Tell us 7 things about yourself.
3. Award 15 recently discovered new bloggers.
4. Contact these bloggers and let them know they've received the award.

3 comentarii:

  1. Iti pot spune din ce am incercat eu. Stampilele de cauciuc pe care le folosesc (vezi pe site ca am felicitari cu stampile) nu au detalii foarte mici asa ca folosesc acrilice. Poti folosi tempera sau daca ai prin casa vopsea lavabila. Dar sa le speli bine imediat dupa. Mai poti sa le colorezi cu cariocile, dar nu am incercat si nu stiu daca merg jos de pe cauciuc la spalat. Si eu mi-am comandat stampile de cauciuc, dar nemontate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Anca.Am sa incerc cum mi-ai spus tu sa vad ce o iesi...

    RăspundețiȘtergere