duminică, 28 noiembrie 2010

Hartie format A4 pentru quilling
Quiling  A4 Format Paper

  Pentru cei care iubesc quillingul,  origami sau alte forme de lucru manual si sunt din Bucuresti in majoritatea librariilor exista hartie format A4 normala si cartonata de culoare neagra, maro, gri si alte culori, pana la 11 culori noi inclusiv argintiu si auriu.
 Colile pot fi pe o parte normale si pe partea cealalta sidefii.
 Deasemenea au diverse culori si marimi de hartie speciala pentru origami si hartie creponata de calitate in toata gama de culori, normala si metalizata. 
   Hartia din imagine nu este de diferite nuante, sunt prezentate cele doua fete ale ei:
sidefata si normala pentru culoarea maro, crem si negru.  Sper sa va fi fost de folos cu aceasta informati.
  Pentru alte informatii legate de procurarea materialelor necesare pentru lucru handmade vizitati pagina HANDMADE a blogului meu. Gasiti acolo adrese de magazine on-line.
  Va doresc spor la lucrari frumoase!

4 comentarii:

  1. Salut, nu stiu cum te descurci tu cu hartia, dar eu o consider o problema. Pe piata am gasit 10 culori standard, 5 intense si 5 pale. Cam pe astea le gasesc in toate papetariile si foarte rar se intampla sa gasesc ceva deosebit.

    Mi-ar placea sa am 100 de nuante de verde...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Paula, vad ca esti din Constanta. Daca pot cumva sa te ajut in privinta hartiei spune-mi. Daca vrei ceva anume si stii ca se gaseste numai in Bucuresti scrie-mi si iti pot trimite prin posta. Iti doresc toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna eu nu gasesc hartie neagra pentru origami sunt din galati.si am cautat tot orasuldaca ma pti ajuta as fi ff recunascator ... multumesc email carcotel1@yahoo.com ms

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa ma uit in librariile din Bucuresti si rezolvam cumva daca gasesc. Vezi si magazinele online pentru materiale prezentate pe pagina blogului meu, pagina de HANDMADE.

      Ștergere