marți, 24 iulie 2012

BIAS 2012



 BIAS 2012
Spectacol aviatic pe Aeroportul International Baneasa
"Aurel Vlaicu" din Bucuresti, 22 iulie 2012

 Baneasa Airport from Bucharest celebrated one hundred years of aviation history and on this occasion there was an air show and an exhibition with the topic in the field.
 Over one hundred aircraft and helicopters took part in the largest air show in Romania, on 21 and 22 July 2012, at Baneasa Airport.
 The air show brought together for the first time in Bucharest, two of the most famous bands in the world air acrobatics, Frecce TRICOLORI - Italy and Turkish Stars - Turkey.
 I want to say that a very nice show performed the romanian team from Romanian Aeroclub.
-
 Aeroportul Baneasa din Bucuresti a sarbatorit o suta de ani  de istorie aeronautica si cu acest prilej a avut loc un spectacol aviatic si o expozitie cu tematica in domeniu.
 Peste o suta de avioane şi elicoptere au participat la cel mai mare show aerian din Romania, pe 21 si 22 iule 2012, la Aeroportul Baneasa.
 Spectacolul aviatic a reunit, în premiera pentru Bucuresti, două dintre cele mai faimoase formatii de acrobatie aeriană din lume, Frecce Tricolori - Italia si Turkish Stars - Turcia.
 Tin sa precizez ca un spectacol deosebit de frumos au realizat si pilotii romani de la Aeroclubul Roman.
Avion din expozitie apartinand Aeroclubului Roman.




You can also see:
 Aeroclubul Roman at Romanian Air Show.
Part 1
Aeroclubul Roman at Romanian Air Show.
Part 2
Frecce Tricolori from Italy at Romanian Air Show.
Turkish Stars from Turkey at Romanian Air Show.


You might also see:

4 comentarii:

  1. Buna iubito,
    Ai postat atat de multe fotografii minunate!Florile sunt superbe!
    Sunt incantata ca ai putut urmari spectacolul aviatic-am vazut si eu la tv cate ceva dar,desigur nu se compara cu emotia traita "pe viu"(ca sa zic asa).Am fost intr-o mica vacanta la Marea Neagra si a fost MINUNAT !!!
    Sper ca esti sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi si iti doresc o viata minunata!(hai si la...vot,ha, ha,poate o fii mai bine!!!!)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ati fost in vacanta si ai venit cu "bateriile incarcate". Multumesc pentru vizita, am avut o perioada grea sper sa rezolv ce mai am si sa ma linistesc si eu...iti doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Multi ani si mult noroc in toate!
    Iti transmit un gand pozitv care sa-ti dea putere sa treci cu bine peste greutati!
    cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Un prieten adevarat, cum esti tu, e atent la toate. Cred ca esti cel mai mare castig, sa zic asa, de cand am blog. Multumesc si iti doresc toate cele bune si tie si celor dragi tie.

      Ștergere