joi, 21 septembrie 2017

Borsec: pentru ca imi place si am incredere.

Borsec: pentru ca imi place si am incredere.
 Am decis sa scriu pe blog despre apa Borsec deoarece este singura apa pe care o consum de multi, foarte multi ani de zile, in variantele ei minerala naturala plata si carbogazoasa. Este si apa intregii mele familii dupa cum se vede si din imaginea de mai jos:
 Si cu siguranta, la fel ca si mine, o consuma milioane de romani. Dovada? Anul acesta la competitia anuala BrandRo, organizata de catre revista Biz impreuna cu compania de cercetare Unlock Market Research, unde se analizeaza companiile romanesti dupa nivelul de incredere si afectivitate acordat de catre consumatori, Borsec a castigat din nou titlul de "cel mai puternic brand romanesc".
 Si nu are cum sa fie altfel deoarece Compania Romaqua, ce are o istorie de 210 ani de-a lungul carora si-a purtat cu mandrie numele de "regina apelor romanesti", pune un accent deosebit pe puritatea apei imbuteliate. Compania are peste 2000 de angajati si a facut investitii de peste 200 milioane de euro in tehnologii si echipamente. Am observat ca, de curand, ca o garantie in plus, la rafturile din magazine fiecare sticla are dopul sigilat intr-un ambalaj suplimentar. Astfel apa ajunge la noi in deplina siguranta ca si cum am fi luat-o personal de la unul dintre cele 15 izvoare aflate in depresiunea Borsec din inima muntilor Carpati.


 De ce prefer apa minerala Borsec?
 Pentru ca are o diversitate de constituienti chimici naturali care ii confera puternice calitati curative, ce au fost atestate de cercetatori, in probleme legate de diabet, boli cardiovasculare sau afectiuni inflamatorii, ultimele doua manifestandu-se din pacate si la mine.
sursa fotografie: romaqua-group.ro
 Pentru ca are un conținut echilibrat de minerale, un conținut scazut de fier si o concentratie ridicata si stabila de CO2 natural. Impreuna, toate acestea, fac ca apa Borsec sa fie una dintre cele mai bune ape minerale naturale cunoscuta nu numai la noi in tara sau in Europa, ci si in intreaga lume, ea devenind o adevarata "colectionara de inimi si de titluri".
sursa fotografie: romaqua-group.ro
  Si nu in ultimul rand, pentru ca este 100% un brand romanesc care imi place si in care am incredere.
 
sursa videoclip: youtube.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu