marți, 25 aprilie 2017

Cand devine visul realitate

Cum devine visul realitate
cu Imi place sa fac tot felul de mici obiecte de decor si tot felul de podoabe. Pe care apoi le fac cadou celor dragi cu ocazia unor diverse ocazii. Aceasta activitate ma deconecteaza de la grijile vietii de zi cu zi. Mai modern, se spune ca am un hobby. De aici si aparitia blogului meu ca o necesitate de comunicare cu ceilalti asemenea mie, lucru care l-a facut pe baiatul meu, mult mai cunoscator intr-ale calculatorului si internetului decat mine, sa exclame: "Mama are blog si eu nu!" Realitatea s-a pravalit atunci nemiloasa peste el.
 Astfel s-a nascut si alta necesitate, aceea de a avea un birou, care sa fie numai al meu, la care sa pot lucra nestingherita si unde sa nu ma deranjeze nimeni. Sa nu trebuiasca sa-mi strang hartioarele si margelele cand cineva din familie vrea sa manance sau sa lucreze la masa din bucatarie sau la cea din sufragerie. Se duce atunci si toata inspiratia. Se naste si posibilitatea unor accidente nefericite cum ar fi sifonarea unei hartiute sau pierdera catorva margele, indispensabile in acel moment actului de creatie, prin hatisul de nepatruns al covoarelor. Sau, chiar mai rau, apare situatia catastrofala de constatare a unei pete de grasime aparute ca din neant pe vreo petala de floare abia terminata.
 Sa revenim insa cu calm la situatia reala: posibilitatea confectionarii unui birou potrivit masurii mele, un birou cu multe sertare si sertarase unde sa-mi pot tine in siguranta hartia colorata, margelele, uneltele si lucrarile realizate.
 Din momentul in care am aflat ca MAM Bricolaj poate pregati materialele pentru absolut orice piesa de mobilier facut la comanda, indiferent de dimensiuni, forme sau culori m-am gandit sa-mi fac o schita cu forma si dimensiunile dorite si apoi sa-mi comand la ei biroul personalizat. Cu atat mai mult cu cat am gasit pe blogul lor sfaturi referitoare la sertare, balamale, asamblarea mobilierului si multe altele, sfaturi de care voi tine cont la realizarea schitei pentru biroul meu. Odata primita comanda acasa, stiu ca intreaga familie se va mobiliza pentru asamblarea usoara si rapida a obiectului de mobilier atat de dorit.
 Compania are singurul magazin specializat cu autoservire din domeniu. Peste 10000 de repere in stoc, o gama diversa de produse, cel mai lung program de lucru si consilierii cei mai bine instruiti fac posibila servirea clientilor intr-un timp cat mai scurt.
 Iar pentru cei care vor sa invete cum sa-si faca singuri mobila exista Scoala de Mobila, ce a ajuns anul acesta la a 15-a sa editie, iar cursurile incep pe data de 15 Mai 2017. Cursurile au loc la sediul Mam Bricolaj din strada Luica nr.180 in fiecare zi de joi intre orele 18.00 - 20.00, timp de 3 luni. Daca sunteti doritori grabiti-va deoarece sunt doar 40 de locuri disponibile.
 In videoclipul de mai jos puteti vedea, ca un exemplu, cum se construieste foarte usor un suport pentru discuri din vinil de catre "cineva" (Cristian Florea) fara experienta, dupa ce a primit mai intai o lectie de initiere de la specialistii din domeniu: Cine stie, poate cu un astfel de birou, facut dupa visele mele, si lucrarile pe care le voi realiza vor iesi mai frumoase! 2 comentarii:

  1. Interesant articolul,dacă ai bani și visul devine realitate!
    O zi minunată îți doresc,Ileana!
    Pupici,îmbrățișări și mulțumiri de vizită!

    RăspundețiȘtergere