joi, 16 februarie 2017

Micile bucurii din viata de zi cu zi

Micile bucurii din viata de zi cu zi

 Ce ma face fericita?
 Pare a fi o grea si pretentioasa intrebare. Ar trebui sa dau un raspuns lung, elaborat, cu nuante filozofice? Nu!
 Simplu, scurt si cu sinceritate, inafara familiei mele, ce ma face fericita sunt blogul meu si shopping-ul.
 Daca primul lucru ma face fericita in clipele cand vreau sa fiu singura si sa ma deconectez de la lumea reala, al doilea ma face sa fiu fericita cand vreau sa nu fiu singura si cand doresc sa ma conectez vibrant la lumea reala.
 Nu cred ca exista femeie care sa nu fie fericita cand merge la cumparaturi. Cat mai multe cumparaturi on-line si/sau la fata locului. Mici bucurii in viata de zi cu zi care ne aduc zambetul pe buze si fericirea in priviri.

 sursa fotografie: vitantis.ro

  Si nu vorbesc aici numai despre cumpararea unui banal borcan cu mazare, desi si acesta isi poate aduce aportul la fericirea noastra de zi cu zi prin contributia lui la o cina delicioasa, ci si despre pantofi rosii cu toc, bijuterii, cutii cu bomboane de ciocolata si cate si mai cate...
 Venind in intampinarea acestor mici placeri, Centrul Comercial Vitantis a lansat o super provocare pe pagina sa de Facebook:  ne invita sa postam intr-un comentariu la fotografia de concurs, impreuna cu hastag-urile #happyselfie si #deconcursVitantis, un selfie care sa ilustreze care sunt  lucrurile mici ce ne fac viata mai frumoasa. Astfel putem castiga premiul cel mare de 1000 de euro. Concursul se desfasoara in perioada 10 - 24 februarie 2017.

 sursa fotografie: vitantis.ro

Cumparaturi de 1000 de euro? Cine nu ar fi fericit!2 comentarii: