miercuri, 5 octombrie 2016

Miercurea fara cuvinte #40: Unic. Evenimentul cultural "Comorile Chinei" a fost cea mai mare expozitie organizata la Muzeul National de Istorie din Romania de catre China. Expozitia a avut loc, daca tin bine minte, in perioada 30 aprilie - 1 august 2013.
 Aceasta expozitie a reunit artefacte provenind din 11 muzee si institutii culturale din China printre acestea fiind si cei patru soldati de teracota construiti acum 2.000 de ani si care fac parte din Armata de Teracota. Pe langa acestia alte aproape o suta de artefacte chinezesti au fost expuse la Muzeul National de Istorie.
 Va prezint mai jos cateva fotografii realizate de mine la acest eveniment unic din istoria expozitiilor din tara noastra.
6 comentarii:

 1. e o atat de alta lume incat nu ne ramane decat sa privim cu uimire si admiratie ceea ce timpul a decis sa pastreze pentru noi....cat despre celebra si fascinanta Armata de Teracota...wow!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Mi-aduc aminte de expozitie. Am vazut-o si noi. Extrem de interesanta. Creatii atat de deosebite reflectand o alta lume, atat de diferita de noi...
  Happy WW, Ileana!

  RăspundețiȘtergere
 3. WOOOOOW!!!
  Pe mine ma lasa fara cuvinte astfel de creatii. Mi se par fascinante!
  :)
  Multumesc mult pentru fotografii!!
  :*

  RăspundețiȘtergere
 4. Superbe amintiri! Grozava expozitie! :)

  RăspundețiȘtergere