miercuri, 5 octombrie 2016

Constructori din vocatie


Constructori din vocatie


 Am convingerea ca pentru noi romanii semnificatia cuvantului "acasa" este mai puternica si mai profunda decat pentru alte popoare. Aduc ca argument faptul ca suntem fruntasi intr-o statistica facuta de Eurosat care arata ca aproximativ 96.6% din intreaga populatie a Romaniei are o locuinta in proprietate personala. Suntem foarte tari: intr-un procent foarte mare construim sau cumparam case si apartamente pe care apoi le renovam din temelie dorind in acest fel sa contopim semnificatia cuvantului "casa", locul unde locuim, in "acasa", locul unde nu numai ca locuim dar vrem sa ne simtim si bine, in siguranta si unde ne desfasuram in liniste si confort diverse activitati singuri sau impreuna cu familia noastra.
 Pentru un popor care construieste si renoveaza atat de mult Stona, divizia de retail a Algabeth Stone Group, cea care a lansat de curand magazinul online stona.ro vine in intampinarea noastra de constructori neobositi cu un depozit ce are cel mai mare stoc de piatra naturala disponibil din Romania cu o marime de 300.000 mp si cu peste 500 de modele de piatra naturala:

120 modele de marmura
sursa fotografie - stona.ro
230 modele de granit
sursa fotografie - stona.ro
 
20 modele de travertin
sursa fotografie - stona.ro
20 de modele de calcar
sursa fotografie - stona.ro
15 modele de onix
 sursa fotografie - stona.ro
precum si diferite tipuri de sandstone, sist, ardezie si cuartit.

 Cu ocazia acestei inaugurari suntem asteptati, cu totii, in zilele de 13,14 şi 15 octombrie la sediul companiei ce este situat in apropiere de Ploiesti, mai exact in Comuna Brazi – Sat Popesti pe str. Parului nr. 82 din Judetul Prahova, la evenimentul Zilele portilor deschise unde se va vizita fabrica si depozitul.
  Vineri 14 octombrie, poate fi ascultat si Lorand Soares Szasz, care ne va vorbi tuturor despre caile care pot fi urmate pentru dezvoltarea afaceriilor personale, el fiind unul dintre cei mai apreciati speakeri, traineri si antreprenori romani.
 Pentru oricare dintre zilele evenimentului la care doriti sa participati, compania va asigura transportul dus - intors din Bucuresti, iar pentru ziua de joi 13 octombrie acest lucru va fi posibil si din Brasov.
 Si iata ca #Stona nu numai ca ne-a provocat sa spunem ce ne place sa facem cand suntem in confortul propriei noastre case, pentru mine si pentru toti cei care participa la aceasta provocare este clar ca ne place sa scriem pe bloguri si sa participam la campanii on - line, dar s-ar putea si sa ne ajute pe noi, toti romanii, sa realizam imposibilul in statistica: atingerea procentului de 100%.

Vedere de la fereastra casei mele.
 2 comentarii:

  1. Superbă fotografia cu fereastra ta,aș vrea ca iarna să mai aștepte puțin !
    O zi de miercuri cât mai frumoaă îți doresc,Ileana!
    Îmbrățișez cu drag și mulțumesc de vizită!

    RăspundețiȘtergere