joi, 11 august 2016

Sandalandala... mare!

#Sandalandala... mare!


 Cui nu-i place la Marea Neagra? Probabil ca exista si persoane carora nu le place. Mie insa imi place atat de mult incat nu rezist sa treaca o vara fara sa ma duc la mare. Chiar si pentru o zi. Ceea ce am comis si anul acesta.
 Daca e vara e mare si este si Vama Veche.  Am fost, nu am fost acolo, trebuie sa recunoastem ca aceasta locatie are o vibratie aparte pentru noi toti.  Briza sarata a marii pe buze, fierbinteala soarelui pe piele, nisipul plajei in par, rasaritul sau apusul de soare privite chiar din fata cortului fac parte din noi si din istoria Vamei.
 sursa videoclip - youtube.com

"Se poate sa fie zi
Se poate sa fie noapte
Se poate sa fie vara
La fel cum iarna poate fi.
Nisipul sa fie ud
Iar marea un pic amara
Nisipul sa zgarie lin
Iar marea sa fie murdara."
                                                      Versuri – Vama Veche

 Daca e mare a fost si Vama Veche. Trebuie sa va marturisesc ca am fost la Vama Veche o singura data, in vara lui 2003, cu toata familia. Nu eram obisnuiti cu atmosfera de acolo dar plimbandu-ne intr-o seara prin statiune si dorind sa facem si noi parte din toata acea nebuneala frumoasa plina de zgomot, culori si forfota seara pe strazi, matusa mea, o persoana mai in varsta si intru totul respectabila, m-a intrebat uitandu-se peste ochelari in zare si tipandu-mi in ureche ca sa se faca auzita:
- Uite, acolo scrie "Cartofi Copti", crezi ca este vorba despre un restaurant? Sa intram si noi acolo?
- Nu este vorba despre un restaurant matusa, i-am raspuns uitandu-ma mai bine la afis, este vorba despre o formatie care canta in casa aceea.
 Atunci matusa mea a tacut si a trecut, cu demnitate, mai departe de locatia respectiva cu noi toti, zambind, dupa ea.
  Daca e mare e musai Vama Veche. Daca e Vama Veche este si Sandalandala, cel mai confortabil loc de camping din statiune. Este o destinatie perfecta pentru cei care merg cu cortul la mare. Cazarea este asigurata intr-o zona linistita in conditii deosebite de securitate si curatenie: pentru a putea intra in camping trebuie prezentata o bratara care se scaneaza la intrare iar pentru obiectele de pret se poate inchiria o cutie de valori. Campingul este dotat cu dusuri si toalete suficiente iar apa calda se asigura in permanenta.   
 Dar "de sus se vede mai bine":
sursa videoclip - youtube.com

  Campingul este dotat si cu o bucatarie proprie si astfel nu este necesar sa plecati aiurea prin statiune pentru a lua masa in orice moment al zilei:
 sursa videoclip - youtube.com

 In conditiile prezentate mai sus simt "un impuls necontrolat" de a merge la mare. Dar mai intai mi-as cumpara o gama noua si completa de articole specifice vacantei de vara incepand cu ochelari de soare si continuand cu palarie, tricou, pantaloni scurti, geanta si mai ales o pereche de papuci pentru plaja:

Papuci IPANEMA pentru femei CLASSIC BRAZIL III WNS

  Astfel voi intra si in campania organizata de ZorileStore.ro: la cumpararea oricarui produs de pe site pana la data de 21 august 2016 se intra automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta 3 castigatori care vor ajunge la mare in Vama Veche alaturi de 7 prieteni fiecare. Toate cele 24 de persoane (3 castigatori + sapte prieteni fiecare) vor avea, in perioada 26 – 29 august 2016, camparea in Cortul celor Sapte si micul dejun asigurate.


 Asa ca nimeni nu mai trebuie sa stea pe ganduri: daca e vara e mare si haideti cu totii la Vama Veche!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu