marți, 7 iunie 2016

GRENKE Romania

 In ziua de azi dezvoltarea unei afaceri nu mai implica necesitatea unui imprumut de la banca. Grija unor bani ce trebuie inapoiati la timp si cu dobanda. Dureri de cap. Nopti nedormite.
 Daca as fi un anteprenor ce are nevoie de echipamente noi: PC-uri, laptopuri, notebook-uri, imprimante,  copiatoare si ar mai dori si servere si o retelistica noua pentru intreaga mea echipa as apela la un serviciu mai putin cunoscut la noi in tara. As prefera sa inchiriez toate aceste echipamente la un pret avantajos. De ce? Pentru ca as putea sa-mi dezvolt afacerea si sa lucrez cu un echipament modern fara a-mi bloca capitalul de care dispun in achizitii directe ce sunt amortizate cu greutate si in timp indelungat. Iar echipa mea ar fi multumita ca lucreaza cu echipamente noi care le face munca mai usoara si mai eficienta.
 Toate aceste probleme se pot rezova, da, intr-o singura zi cu GRENKE.
 
Beneficiile imediate ale solutiei de finantare GRENKE sunt:
1. BUGETAREA CORECTA
- avans 0%
- facturile de chirie sunt total deductibile
- chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile de la inceput si pe   o perioada indelungata
2. RAPIDITATEA
- se primeste raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore
3. SIMPLITATEA
- actele necesare pentru luarea unei decizii sunt cele minimale si ele se trimit scanate pe e-mail

Solutia de inchiriere se adreseaza persoanelor juridice si PFA-urilor, inclusiv persoanelor cu profesii liberale, pornind de la valori de numai 500 Euro net per contract si se refera la urmatoarele echipamente:
- inchiriere de echipamente IT
- inchiriere de echipamente de printare / copiere
- inchiriere de echipamente medicale si stomatologice
- inchiriere de alte echipamente
  Se ofera si solutia de vanzare a echipamentelor cu plata in rate iar problemele legate de propria afacere isi pot gasi o rezolvare corecta prin discutia cu un specialist direct la sediul firmei dumneavoastra deoarece GRENKE se concentreaza pe construirea unei relatii de afaceri bazate pe respect, reciproc avantajoase si de durata cu clientii sai.

 In loc sa dati fuga la farmacie pentru antinevralgice si calmante, remediul pentru durerile de cap si pentru noptile nedormite de griji, puteti sa dati un singur e-mail sau telefon la:
GRENKE RENTING Bucuresti – pentru Muntenia si Moldova
+40 21 300 1987 / service@grenke.roanti spam botanti spam bot
GRENKE RENTING Cluj – pentru Transilvania si Banat
+40 31 423 1432  / service.clujanti spam bot@grenkeanti spam bot.ro
si astfel va veti proteja nu numai sanatatea ci si afacerea dumneavoasta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu