joi, 23 iunie 2016

Calitate, Design si Inovatie: Liebherr

 Frigiderele și congelatoarele au ajuns sa fie in ziua de astazi aparate de uz casnic de care nu ne putem lipsi in viata de zi cu zi. Nu cred ca mai este necesar nici un argument pentru a sublinia faptul ca nu putem trai civilizat si sanatos fara ele.
 Ce vreau insa sa va povestesc este istoria aparitiei si evolutiei acestui aparat electrocasnic in viata bunicilor mei, asa cum am trait-o si eu alaturi de dansii acum multi, multi ani.
 Pana la sapte ani, cand am mers la scoala la Bucuresti, am crescut la bunici la Suceava. Cred ca aveam in jur de patru ani cand in gospodaria bunicilor mei a aparut pentru prima data racitorul, strabunicul frigiderului din ziua de astazi. Odata cu achizitionarea racitorului bunicii au putut pentru prima data sa tina proaspete in casa pentru cateva zile carne, lapte si alte alimente perisabile. Era primul progres. De unde cumpara bunicul bucata mare de gheata care se punea in racitor era pentru mine un mister la vremea aceea. Mie, mica fiind, imi parea ca  vine din neant cu ea. Tin doar minte ca inainte de a pune gheata in racitor imi plimbam mainile pe cubul acela mare de gheata minunandu-ma ca exista asa ceva.
 Apoi peste cativa ani in casa bunicilor a aparut, pentru mine tot din neant, primul frigider, Fram, bunicul frigiderului din ziua de astazi. Micut si dolofan, cu doar trei rafturi si un compartiment mic pentru congelarea alimentelor parea, si era, o minune la vremea aceea. Nu conta ca era un mare consumator de curent. Din acel moment s-au putut tine in permaneta alimente perisabile in casa. Se puteau pune la rece si o sticla de bere sau de vin. Inghetata. Lucrurile progresasera si mai mult pentru bunicii mei si pentru orice familie care isi permitea sa cumpere un frigider la vremea aceea. Dansii au ramas apoi toata viata cu acel micut frigider.
 Au trecut insa anii, tehnologia a progresat si au aparut pe piata si alte modele de frigidere. Au aparut si primele congelatoare. A venit si istoricul an 1989 si totul s-a schimbat. Una dintre schimbari a fost si faptul ca piata aparatelor electrocasnice pur si simplu a explodat. Au aparut si pe piata romaneasca marii producatori de aparate electrocasnice din intreaga lume. In ziua de astazi concurenta este foarte mare. Se mentin pe piata doar cei mai buni producatori.
 Calitatea produselor isi spune cuvantul. In dezvoltarea continua a produselor si in optimizarea tuturor componentelor  care le alcatuiesc se tine seama de o prelucrare perfecta pana la cel mai mic detaliu. Toate acestea  se concretizeaza in deja in binecunoscuta calitate Liebherr.
 Cu o experienta de peste 60 de ani in acest domeniu, aparatura frigorifica Liebherr este special conceputa pentru consumatorii care isi doresc in casa produse de  calitate, ecologice si cu un consum redus de energie. Pentru a asigura o perioada de functionare cat mai mare a produselor  se utilizeaza la fabricarea lor materiale si componente de calitate superioara.  
 Fara o deplina siguranta in inalta clasa de calitate a produselor sale compania nu ar fi putut da  startul unei astfel de campanii: in perioada 15 mai – 31 august 2016, produsele Liebherr participante la aceasta promotie vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani garantie + 2 ani extragarantie).
 Unde ati mai auzit dvs. de o asemenea perioada mare de garantie?
 Extragarantia va fi insa valabila cu conditia activarii acesteia. Pentru activarea si inregistrarea extragarantiei trebuie să transmiteti informatiile din formularul de inregistrare comunicat astfel:
- prin telefon la numarul: 0799 995 995
- prin email la adresa: extragarantie@liebherr-electrocasnice.ro

  Incepand cu anul 2008 unic importator si distribuitor al produselor frigorifice Liebherr pe piata romaneasca  este Marelvi.
 Din respect pentru clientii sai compania Liebherr doreste sa tina in permanenta legatura cu acestia prin intermediul  unui blog pe care il puteti accesa de pe pagina principala a site-lui liebherr-electrocasnice.ro. Puteti afla diverse informatii legate de tehnologiile de racire, congelare si pastrare a prospetimii alimentelor din frigider. Pe paginile blogului puteti sa va spuneti parerile, sugestiile si chiar nemultumirile. Sunteti asteptati sa intrati in dialog pentru ca numai tinand cont si de parerile dvs. se poate mentine standardul de calitate ridicat ce defineste compania Liebherr.
 

2 comentarii: